ARTĖJANTYS RENGINIAI

Kalėdinės žaidynės' 2023

Tai renginys, į kurį išsiaiškinti metų sportiškiausias komandas kvadrato, krepšinio ir netradicinių estafečių rungtyse kasmet gruodžio mėn. suvažiuoja visos Lietuvos vaikų globos namų ir dienos centrų auklėtiniai. Renginio globėjais  tampa ir su vaikais patirtimi dalinasi žinomi Lietuvos sportininkai. Be sporto varžybų mažųjų kiekvienais metais laukia daugybė momentinių konkursų ir turnyrų, koncertinė programa su žinomais Lietuvos atlikėjais, kitos pramogos ir siurprizai.

Saulės vaikai' 2023

Vasara – tai puikus metas, kuomet gryname ore galima ir sportuoti, ir pramogauti kartu su draugais! Būtent į tokią šventę, 2023 m. vasaros įkarštyje pakviesime į sporto festivalį „Saulės vaikai’2023“. Programoje be mini futbolo, sprinto bėgimo, estafečių bei šuolio į tolį rungčių netruks ir daug mielų staigmenų, kaip koncertas, aktyvios bei kūrybiškos veiklos, edukaciniai užsiėmimai bei dovanos.

Stebuklu tikiu' 2023

Pasitinkant pirmuosius 2023 m. pavasario spindulius Socialinių projektų komanda drauge su stebuklų bei magijos kūrėjais keliaus aplink visą Lietuvą, pas tuos, kuriems tikėjimo stebuklais reikia labiausiai. Aplankysime specialiųjų poreikių Lietuvos globos namus ir drauge su jų auklėtiniais leisimės į fantazijos pasaulį, kuriame atgis ryškieji pasakų personažai, burtai bus matomi ir apčiuopami, o meilės kupinos akys darys tikrus stebuklus.

© Socialiniai projektai 2020. Visos teisės saugomos.